Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


magic gladiator

2008.08.04
A Magic Gladiator:

A Magic Gladiator 220-as szinttől érhető el. 7 pontot kap szintenként és set nélkül is tud futni! A legnagyobb különbség a többi karaktertől, hogy a setjében nem található helm, így a defense alapvetően alacsonyabb, mint a többi karakteré. Bár ezt valamilyen szinten ellentételezi, hogy a setjének egyes darabjainak nagyobb a defense, de a helmet ez nem tudja kárpótolni. További előnye, hogy a max élete 64k lehet ellenben a DW 32k életével szemben.

Pont szintenként: 7, Vitality: 26, Agility: 26, Strength: 26, Energy: 26, Total alap pontok: 104
Élet: 110, Mana: 60, Élet/szint: 1, Mana/szint: 1, Élet/Vitality: 2, Mana/Energy: 2

Az MG kétféle stílusban fejleszthető: harcos és varázsló! Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Harcos:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. A hrcos jóval erősebb, mint a varázsló stílusú, mivel a puszta fizikai erő jóval nagyobb, mint a varázserő!

Varázsló:

Előnye, hogy gyors, viszont a varázslás miatt közel nincs olyan erős, mint a harcos. A fejlesztése sokkal gyorsabb, mint a harcosé, mivel használhatja a DW összes varázslatát, közötte a legkedveltebb Evil Spiritet!

Nézzük az MG saját skilljeit:


Fire Slash (nagyon erős vágás)


Power Slash (Legjobb MG skill, csak weapon adja, a dmg ezzel a skillel a duplája a normálisnak)

További skillek és spelleket lásd a DK-nál és DW-nél!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Storm Crow Set, Thunder Set, Hurricane Set, Volcano Set valamint majdnem minden DK és DW set, de mivel nem tudja viselni a helmet, ezért nem lehet teljes a setje.
Az MG setek legnagyobb hátránya a helm hiánya, valamint az a tény, hogy rendkívűl magas az str és agi, ami szükséges a használatukhoz. Emiatt aztán az MG az elején nagyon lassan fejleszthető, de később már szinte megállíthatatlan.

Fegyverek:

Rune Blade, Dark Reign Blade, Explosion Blade.
Ezek a fegyverek akkor a legjobbak, ha skillesek, mert akkor elérhető az MG legjobb skillje a PowerSlash! Csak ezek a fegyverek adják ezt a skillt.

Szárny:

Első szintű szárnyban tudja viselni a DK satan és a DW angel szárnyát is, másod szintűben csak a Dark Winget (Wing of Darkness).

Összességében az MG könnyen használható, általában a toplisták élén a legtöbb az MG, mivel viszonylag könnyű a fejlesztése, PvP-ben azonban már könnyen alulmarad a BK-val szemben, az SM viszont csak ManaShieldet használva tud esélyt kapni ellene.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.